C/ Huelva 138 (local posterior) 08020 Barcelona

Tractaments

odoimplant tots els tractaments comencen amb un assessorament personalitzat i complet. A la primera visita els doctors avaluen i planifiquen el diagnòstic de cada pacient a mida.

Som conscients que el més important a la salut bucal és una bona prevenció i adquisició d’hàbits bucodentals, és per això que tenim un equip amb especialitats per tractar i prevenir totes les àrees.

Som una clínica dental amb tota mena d’especialitats i cobrim tots els tractaments al centre.

Estètica dental

La estètica dental és l'especialitat encarregada de tractar els problemes relacionats amb la arminia bucal, tenint com a objectiu aconseguir el somriure ideal.

Pròtesi

Especialitat encarregada de reemplaçar les absències dentals

Odontopediatria

Especialitat encarregada de tractar la cura oral, preventiu i terapèutic dels més petits de la família.

Endodòncia

L'endodòncia, o tractament de conducte, és el procediment que es realitza per eliminar, parcialment o totalment, la polpa (el nervi) de la dent; i emplenar el conducte de l'arrel amb l'objectiu principal de conservar la dent o el queixal natural. Les causes més freqüents per les quals es requereix una endodòncia són: càries i/o traumatismes, entre d'altres.

Odontologia general

Especialitat encarregada de diagnosticar els problemes bucals

Radiologia

Les radiografies dentals són molt importants en el diagnòstic d'anomalies que afecten les dents i els ossos de suport que no podem detectar en una exploració clínica visual

Cirurgia i implants

La cirurgia d'implants dentals és un procediment que reemplaça les arrels de les dents amb pals metàl·lics similars a caragols i reemplaça les dents danyades o que manca amb dents artificials que es veuen i funcionen de manera molt similar als reals.

Periodòncia

La periodòncia és una branca de l'odontologia que s'especialitza en la prevenció, el diagnòstic i el tractament de la malaltia periodontal (malaltia de l'estructura que envolta la dent)