C/ Huelva 138 (local posterior) 08020 Barcelona

QUÈ ÉS L'ORTODÒNCIA?

És una especialitat del camp de l’odontologia que s’encarrega de diagnosticar, prevenir i corregir les irregularitats dentals i facials. Així doncs, el ortodontista és un odontòleg que a més de tenir la carrera d’odontologia disposa d’uns estudis avançats en aquest camp. Aquests coneixements permeten poder corregir la posició de les dents i guiar el desenvolupament dels maxil·lars.

1a VISITA ORTODÒNCIA

És una visita on el nostre ortodontista, li realitzarà de manera gratuïta un examen clínic, un diagnòstic de la seva maloclusió i el pressupost del seu tractament.

ESTUDI D'ORTODÒNCIA

Abans de començar amb el tractament d’ortodòncia, realitzarem un estudi fotogràfic i radiogràfic a més d’un escàner intraoral, que ens permetrà realitzar un diagnòstic amb major precisió.

Una vegada fet l’estudi i avaluat les teves necessitats, l’especialista li recomanarà quin tipus d’ortodòncia és més efectiva en el seu cas.

Tipus d'ortodòncia

Les tècniques d’ortodòncia han anat evolucionant al llarg dels anys, però, potser, el canvi recent més significatiu és l’aparició de l’ortodòncia amb alineadors, aquests ens permeten tractaments més curts, més còmodes i estètics.

En què consisteix l'ortodòncia amb alineadors?

Les fèrules o alineadors transparents són un sistema alternatiu als brackets, que consisteixen a anar millorant progressivament la posició de les dents a mesura que anem canviant d’alineador. Aquests moviments estan prèviament planificats digitalment per la Dra. Ibern.

Aquests alineadors transparents estan fabricats a mesura per a cada pacient, amb un material que fa que siguin molt estètics – gairebé invisibles– i molt còmodes.

A més de ser molt còmodes i transparents, es treuen per a menjar i raspallar-se, per la qual cosa no alteren l’estil de vida i ens permeten tenir una correcta higiene dental durant el tractament d’ortodòncia.

En odoimplant som pioners en el barri en ortodòncia amb alineadors

Brackets auto lligables

Aquest tipus de brackets són l’evolució dels brackets metàl·lics convencionals, aquesta nova tecnologia ens permet escurçar el temps de tractament respecte als brackets tradicionals.

El principal avantatge és que no porten gomes per a subjectar l’arc, porten una tapa que ens permet que sempre estiguin activats i que puguem minimitzar el nombre de visites.

Ortodòncia infantil

És fonamental l’ortodòncia preventiva en edats primerenques, ja que una vegada ha acabat el creixement no es poden corregir les alteracions dels ossos de la mandíbula i el maxil·lar.

La prevenció ens permet realitzar una valoració del creixement coordinat dels ossos maxil·lars, l’avaluació de les funcions orals (deglució, respiració, parla), si el recanvi dentari està sent el correcte, etc. Es recomana fer la primera visita amb el ortodontista als 6 anys.